Exposities

 

Er zijn mogelijkheden om te exposeren: voor korte tijd, bijv. een dag, of een weekend. Maar ook voor langere tijd, bijv. een half jaar. Er kan zowel binnen als buiten geëxposeerd worden.

 

Februari t/m september 2017

Expositie 26-3-2017 van 12 tot 17 uur verder op afspraak

Eerdere exposities

Frederiek van den Hoogen is sinds 1995 werkzaam als beeldend kunstenaar. Ze maakte abstracte en figuratieve beelden en objecten voor binnen en buiten, veelal van brons. Veel van deze werken waren waterobjecten en fonteinen. Ze exposeerde in diverse beeldentuinen in het land. In 1997 won zij daarbij de ‘Nederlandse tuinkunstprijs’. Ze is docent Beeldende Vorming aan een school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs.

 

Sinds 2014 werkt ze met lichtere materialen, veelal gevonden langs de Waalstrandjes waar ze woont. In de meeste werken combineert ze meerdere materialen en technieken. Gebruikmakend van de vormen en mogelijkheden die er al zijn (bijvoorbeeld in een stuk drijfhout) ontstaan beelden die de eigen fantasie prikkelen.

 

Ze werkt zowel vrij als in opdracht, maakt amuletten en kernbeelden op maat, bijvoorbeeld voor mensen die EMDR-training hebben gevolgd. Ook coacht ze mensen in hun eigen beeldende proces.

 

Adres: Erlecomseweg 12, Erlecom

Tel: 06-14260014

E: f.vandenhoogen@planet.nl

 

 

Frederiek van den Hoogen